Ipoh, Perak!

Kellie's Castle, Batu Gajah - @shamirulofficial (instagram)
Perak.

Tempat di mana aku mengutip ilmu.
Belajar berdikari. 
Belajar tentang watak-watak manusia.

2 Tahun lagi, inshaAllah.
Kalau rezeki dan jodoh masih di Perak, mungkin akan meneruskan housemanship (HO) di Hospital Raja Permaisuri Bainun, Ipoh (HRPB). Kalau ke Sabah/Sarawak ke sana lah kita. Kehendak Dia, kita kene percaya.

Ada lagi tak tempat best (tempat rekreasi / pelancongan) dekat Perak ni untuk lepak santai?

4 comments :

  1. teringin nak pergi kat situ...jalan jalan...tp diorang cakap tempat tu scary...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Scary kalau malam je kot. Hehe. Kalau siang-siang ok je. Tempat pun cantik, boleh buat photoshoot lagi. Jom ahh pergi. haha

      Delete

Jangan lupa tinggalkan comment yaww!
*Klik 'notify me' kalau nak tahu aku balas ke tak. Hee