About Me

Siapakah Shamirul Afiq?
Nama diberi Mohamad Shamirul Afiq bin Murat. Berumur 21 tahun pada 2014 *tapi masih awet muda*. Aku lahir kat Penang dan menetap pun dekat Penang. Tapi currently study dekat Ipoh. Cukup tak pengenalan diri panjang ni?

Sekarang sedang menuntut di UniKL-RCMP, dalam bidang MBBS (Perubatan).InsyaAllah, bakal doktor, doakan aku maybe?. Pelik ke kalau doktor ada masa update blog? InshaAllah kalau pandai bahagi masa semua pun boleh buat. Multi-tasking person gitu.

Mula terjebak dalam bidang blog ni, entahla bila. Agak lama, tapi dulu satu perangai aku ni, aku suka buat banyak-banyak blog. Ok. Itu je kot? Kalau nak tahu lebih, maybe boleh follow me on twitter and add me on facebook.

Lepasan
Sekolah Kebangsaan Penaga
Sekolah Menangah Agama Persekutuan Labu (1 Bulan) 
Sek. Men. Keb. Dato' Onn Butterworth
UiTM Puncak Alam (1 Bulan)
Kolej Mara Kuala Nerang, Kedah
UniKL RCMP

*instagram: @shamirulofficial
*twitter: @miruljr